Sikeres Szenior Ősz -2017 - Fehér Tibor emlékverseny a Zala Springs Golf Resort pályán

* Kattintson a képre

Társaságunk 2017.09.27-én tartotta évzáró ranglista versenyét Zalacsányban. A szép számban megjelent versenyzők jelenlétükkel is tisztelegtek Fehér Tibor volt elnökünk emléke előtt. Megtisztelte versenyünket özvegy Fehér Tiborné és lánya Fehér Kata, akik részt vettek az ünnepélyes eredményhirdetésen és az általuk felajánlott értékes díjak és ajándékok átadásában is.

Kellemes őszi időjárás, remekül előkészített és méltán népszerű zalacsányi pálya, garancia volt egy jó verseny lebonyolításához.  Közel 60 fő remek küzdelmének lehettünk tanúi, mindhárom meghirdetett kategóriában.

A szenior hölgyek kategória bruttó győztese élete első bruttó győzelmével Mervóné Kaincz Katalin (93) lett, megelőzve Sweeney Susant (94) és Oltványi Katalint (95).

Szuper szenior férfi kategória bruttó győztese az idén Rétyi Sándor (88), megelőzve Kovács István Tast (91) és id. Kulcsár Tibort (97). 

A szenior férfi kategória győztese egyben legjobb bruttó cím birtokosa is egyben, kiélezett küzdelem után Horvath Joseph (78) lett, maga mögé utasítva Kovács Tituszt, Dr. Takács Jánost és Dr. Horváth Pétert, akik egyaránt 79 ütést értek el.
 

Gratulálunk a verseny bruttó kategória győzteseinek!


Természetesen nem maradt a nettó kategória győzteseinek az elismerése sem. Az idén előszőr a szenior férfi kategória győztese nyerte és tarthatja meg egy éven át, azt a csodálatos Hollóházi porcelánváza vándordíjat, amit özvegy Fehér Tiborné ajánlott fel.

 

Eredmények (nettó): Szenior női kategória:

1.  Palotásné Horváth Zsuzsanna (74), 2.  Sweeney Susan (74), 3.  Dr. Erdei Éva (75)

Szuper szenior férfi kategória:  

1.  Kovács István Tas (78), 2.  Mányi István (78), 3.  id. Kulcsár Tibor (79)

Szenior férfi kategória:

1.  Horváth Béla (Fehér Tibor vándordíj győztese is egyben) (68), 2.  Gulyás Gyula (70), 3. Kovács Titusz (73)  

 

A burttó és nettó versenyen felül idén bővítettük a nyertesek névsorát a kategóriánként  meghirdetett Longest drive és Nearest to the pin versenyekkel.

A győztesek: 

Longest drive:  Dr. Erdei Éva, Tóbiás György, Dietrich Gábor

Nearest tot he pin: Palotásné Horváth Zsuzsanna, Wass József, Horvath Joseph

 

A jó hangulatban lezajlott versenyt baráti beszélgetések, majd vacsora és az eredményhirdetés követte.  Az nyertesek kihirdetése előtt elnökünk Dietrich Tamás egy szép virágcsokorral köszöntötte özvegy Fehér Tibornét, majd Juhász Sándor tagtársunk emlékezett meg volt elnökünkről a jó barátról néhány mondatban.

Köszönjük még egyszer minden résztvevőnek, aki jelenlétével emelte versenyünk színvonalát és tisztelgett Fehér Tibor emléke előtt. Külön köszönet özvegy Fehér Tibornénak, Palotásné Horváth Zsuzsának, Tóth Jánosnak, az Old Lake Golf Klubnak, A Pannonia Golf and Country Klubnak és a Zala Springs Golf Resortnak a felajánlott díjakért és a verseny lebonyolításában nyújtott segítségért.

 

2017.09.27
Horváth Béla
Főtitkár