2. Szenior + 1 társasági golfverseny

* Kattintson a képre

Lezajlott  a 2. Szenior + 1 versenyünk az Academy Golf klubban 2017. október 30-án. Ezúttal     7 pár jelentkezett és játszott élvezetes versenyt.  A golfót játszók gyakorolhatták és tökéletesíthették rövid játékukat, míg a kezdők megérezhették, hogy mennyire fontos és azt is hogy mennyire nem egyszerű az utolsó ütések, gurítások megtétele.

Az október hónapban megtartott két verseny illeszkedett a társaság elnökségének azon tervéhez, tagjainkon keresztül mi is járuljunk hozzá a golf népszerűsítéséhez.  Úgy gondoljuk, hogy jó ötlet volt jó visszajelzést kaptunk és felhatalmazást, hogy tovább kell járni ezen az úton.  Jövőre ezen versenyek folytatása és újabb versenyek meghirdetése a cél.

A hétfői napra beköszöntő zord, szeles és enyhén esős idő sem vette kedvét a versenyen induló pároknak. A verseny előtt mindenki lázasan gyakorolt, hogy aztán a legjobbját adja.    

Nagyon ügyes "kezdőkkel" találkoztuk és sok szép gurítást láthattunk. 3 pár egy -egy szakaszon birdie-nek is örülhetett.  A verseny után mindenkinek elégedett volt és örömmel értékelte játékát, emlékezve egy – két remek ütésre, gurításra.  

Nem maradt el az eredményhirdetés és kupák átadása sem.

A verseny győztesei:

  1. Klézli Ferenc + Práger Márk

       2. Horváth Béla + Czetner István

       3. Bodor Tibor + Kiss Barna

 

2017.10.31

Horváth Béla
Főtitkár