2017 legjobb golfozóit díjazták

* Kattintson a képre

A Magyar Golf Szövetség ünnepélyes díjátadó gálán köszöntötte 2017 legkiválóbb golfozóit és legsikeresebb golf klubját, összesen 9 kategóriában.

Az ünnepséget dr. Szivek Norbert, a szövetség elnöke nyitotta meg, aki hangsúlyozta, hogy 2017-ben rekord számú indulóval rendezték a szövetségi versenyeket és külön büszke a szenior válogatott Európa-bajnoki nettó 2. helyezésre, valamint a PGAH európai akkreditációjának megszerzésére. A jövőben a legfőbb célként a golfozók számának növekedését jelölte meg, amelyet azolimpiai felkészülés érdekében számos felnőtt és junior program támogat majd.

A gála folytatásaként a díjazottak vehették át az elismeréseket. A szenior női kategória győztese az immár harmadik alkalommal díjazott Wieser-Takács Zsuzsa lett, aki idén a szenior bajnoki címet is megszerezte. A férfiaknál a férfi szenior ranglistát vezető Horvath  Joseph végzett a kategória élén.

Díjazottak

Felnőtt női kategória                     Vadkerti Adél

Felnőtt férfi kategória                    Rózsa Dávid

Szenior női kategória                     Wieser-Takács Zsuzsa

Szenior férfi kategória                   Horvath Joseph

Mid-amatőr kategória                    Meznerics Gergely

Junior lány kategória                     Kiss Polett Karolina

Junior fiú kategória                        Závaczki Bálint

Profi játékos kategória                   Lugosi Tamás

A legsikeresebb golfklub címet 2017-ben is a Pannonia Golf & Country Club kapta

A gála zárásként az elnök úr elismerését fejezte ki a díjazottaknak az elnökség tagjainak, akik egész évben elhivatottan segítették a szervezet munkáját, a szponzoroknak a támogatóknak, valamint az egész magyar golf társadalomnak.

2017.12.15

Horváth Béla

Főtitkár