2017 utolsó hírei

* Kattintson a képre

Tisztelt Tagtársunk, Kedves Barátunk!

 

Társaságunk elnöksége 2017. novemberi és decemberi ülésein értékelte a társaság 2017 évi tevékenységét, valamint áttekintette a 2018-as év főbb feladatait

Az elnökség megállapította, hogy a társaság az új kibővített elnökséggel sikeres évet tudhat maga mögött. Elsősorban köszönet társaságunk aktív tagjainak és persze külön köszönet válogatottjainknak, akik 2017-ben is öregbítették hírnevünket. Gratulálunk Szenior Nettó Csapat Európa bajnoki II. helyezett eredményhez és a Monarchia Nettó Vándor Kupa végleges elnyeréséhez.

 

Néhány 2017-es adat. A Magyar Golf Szövetséggel közösen szervezett Magyar és Nemzetközi szenior bajnokságunkra közel 80 fő nevezett és szép számú játékos nevezett a Szenior Tavasz és Szenior Ősz (Fehér Tibor emlékverseny) versenyeinkre is 48 illetve 58 fő. A Hónap szenior golfozója és a Szenior Stableford versenysorozatunkat 2017-ben átlag 29 illetve 23 fő látogatta. Célként fogalmazódott meg az elnökségi ülésen ezen versenyek népszerűségének emelése.   

 

A megkezdett munkát tovább kell folytatni, mindent megtéve annak érdekében, hogy kiszolgáljuk tagjainkat. Ennek érdekében az elnökség a jövő évre a 2017 év tagdíj összegét nem változtatva, további versenyek elindítását tervezi, növelve ezzel a kedvezményes játéklehetőségek számát. Újra indítjuk a már hagyományos, de 2018-ban kissé átalakításra kerülő tatai és kisoroszi versenysorozatunkat, a szenior tavasz és ősz (Fehér Tibor emlékverseny) versenyek mellé tervezzük a Szenior +1 és City Tour társasági golf napok folytatását, valamint elindítását az Academy-n és 2018-ban előszőr megtartanánk a már régebben megfogalmazott Szenior klubcsapat és Szenior match play bajnokságot. Július 3-5 között Kisorosziban rendezzük a XXIX. Nemzetközi és Magyar Bajnokságunkat Kisorosziban. Természetesen meg lesz a hagyományos Sándor Kupa és külön terv alapján a válogatottak felkészítő versenyei is. Az egyeztetések elindultak, amint összeállt a végleges versenylista és a naptár természetesen értesítünk benneteket a társaság honlapján a verseny naptár menüpontban is elérhetővé válik. A fentiekből láthatjátok, hogy a 30 hetes versenyszezon alatt legalább 30 napon tudtok kedvezményes áron játszani versenyeinken.

 

Engedjétek meg kedves barátaink, hogy itt említést tegyünk egy új kezdeményezésről, amihez a tagság segítségét kérnénk. Szeretnénk szponzori támogatást versenyeink megrendezéséhez. Ez lehet névadó szponzor, de akár csak egy-egy verseny vagy azon belül egy-egy díj (longest drive, nearest to the pin, put verseny stb) kiemelt támogatója. Ezzel egyrészt vonzóbbá tennénk versenyeinket, másrészt azt szeretnénk elérni, hogy változatosabb és nívósabb ajándékokat tudjunk biztosítani versenyeink győzteseinek, helyezettjeinek. Várjuk jelentkezésetek, ötleteiteket a részletek további átbeszélése céljából.

 

Néhány szót a taglétszám alakulásáról. 2017-es évben a tagság létszáma enyhén csökkent, ami több összetevőnek tulajdonítható. Vannak sajnos elkerülhetetlen tényezők a csökkenés mögött, azzal nem tudunk mit kezdeni, de azzal igen, hogy versenyeinket vonzóbbá tegyük, tagjainkat még jobban kiszolgáljuk megtartva tagjainkat és lehetőséget ajánljunk olyan szenior golfozónak a csatalakozáshoz akik még nem tagjaink. Ennek érdekeben döntött az elnökség a fent említett versenyek folytatása mellett, valamint új versenyek elindítására.  A terv, hogy az elkövetkező években még több golfozót tudjunk soraink között. Tájékoztatnánk benneteket, hogy a klubokkal elkezdtük a tárgyalásokat a 2018. évi kedvezményes játéklehetőségéről

 

Egyebek:
Megjelent a Golf Kincses Kalendárium 2017! A hagyományos  szerkesztéssel, tartalommal és színes képanyaggal gazdagon illusztrált album megrendelhető a golf@zsiraf.hu címen, ára 3000 HUF + postaköltség (vagy személyesen átvehető munkaidőben a HG szerkesztőségében - 1036, Budapest Lajos utca 42.)

 

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy az M4 Sport csatornán havi rendszerességgel jelentkezik a Magyar Golf Szövetség gondozásában készült Golf Magazin, amin a Társaságunk főbb versenyeiről is láthatjátok a közvetítéseket. Az adások 60 napig az adás után is megtekinthetők a www.mediaklikk.hu oldalon.

 
Fontos:
Híreinket továbbra is a www.seniorgolf.hu honlapunkon és az újonnan létrehozott facebook oldalunkon fogjuk közreadni. Időnként Hírlevélben foglaljuk össze az aktuális tájékoztatásainkat. Ahhoz, hogy tagjaink ezeket meg is kapják, napra kész adatbázisra van szükségünk. Ezért nagyon fontos, hogy jelenlegi elérhetőségük (cím, telefon, mobil, e-mail) változása esetén azonnal közöljék azt velünk.

 

2017-12-2.

 

Végezetül engedjétek meg, hogy az elnökség nevében minden kedves tagtársunknak

 

Kellemes és Békés Karácsonyi Ünnepeket


Egészségben és Eredményekben Gazdag Új Esztendőt Kívánjunk

 

Magyar Senior Golfozók Társasága Elnöksége