I. MSGT - MidAm mini Ryder cup.


A hölgyek Batta Krisztina, Nagy Réka, Susan Sweeney, Zsadányi Ildikó, Kim Oanh és Hoand Dung összetételű csapata, megnyerte a Foursome a Fourball és a single versenyeket is, 2:1, 2:1 és 5:1 összesesítve 9:3 arányban. 
A férfiak is eredményesen játszottak. Dr. Horváth Péter vezetéséval, Malatyinszki Tamás, Hatvári Árpád, Baldauf László, Koller György, Dr. Bognár László, Bohács Zsolt, Horvath Joseph, Hideg János, Gratzl Ferenc, Dr. Takács János és Molnár Mihály összetételü csapat méltó ellenfele volt a MidAm férfi csapatnak. Annyira, hogy a Foursome versenyben 3,5:2,5-re nyertek, a Fourball versenyt igaz elvesztették 2,5:3,5 arányban de aztán a single versenyeken újra remekül játszottak és hozták azt 7,5:4,5 arányban.

Remek hangulat, jó kedv és egymás ugratása is benne volt a versenyben, de a játékot mindkét fél, nagyon is komolyan vette.


A győztesek boldogan emelték a magasba a jó megérdemelt vándorkupát, melyet egy évig őrizhetnek, mert senkiben sem merült fel a kétely abban, hogy jövőre folytatás következik.  Természetesen lesznek finomítások, változtatások, hogy még izgalmasabb és vonzóbb legyen a II. MSGT - MidAm derby.
Részletes eredmények: ITT
Horváth Béla
Főtitkár