Megalakult a 65+ korosztály válogatott kerete

(Még továbbra is lehet jelentkezni a jakobikoncert@gmail.com e-mail-címen.)

 

Az idei 65+ játékosok Európa Bajnokságát Olaszországban, Padovában rendezik meg június 28. és július 1. között. Érkezés június 27-én, gyakorló nap 28-án, 3 versenynap 29-én, 30-án és július 1-jén.

A játékforma az 1–2. napon 4 ball better ball, az utolsó napon egyéni játék lesz.

Az első két napon a 3 párosból a 2 jobb, a 3. napon a 6 egyéni indulóból a legjobb 4 játékos eredménye számít.

Szeretnénk bruttó és nettó csapatot is indítani, amennyiben a járványhelyzet ezt lehetővé teszi. Amennyiben a keret több mint 12 játékosból fog állni, válogatót tartunk az EB-n való részvételért. Ennek kiírását március 15-ig véglegesítjük.

 

Február 10-ig az alábbi 15 játékos jelentkezett a 65+ válogatott keretbe, de március 1-ig még további 24 HCP alatti jelentkezőket várunk, akik szívesen részt vennének a keret edzésein, versenyein, összejövetelein:

Horváth Joe 3,2 – Takács János dr. 8 – Kovács Titusz 8,6 – Koplányi Tibor 11,8 – Egervári Ferenc dr. 14,8 – Gulyás Gyula 16,7 – Bábos János dr. 16,8 – Dobány Lajos 17 – Sándor Lajos 17,7 – Illés Antal 18,1 – Juhász Sándor 18,7 – Jakobi László 18,9 – Dietrich Gábor 19 – Horváth Béla 20 – Dietrich Tamás 21,4

Juhász Sándor 2022-ben a +75-ben indul az EB-n!

 

Továbbra is kérek minden férfi golfjátékost, hogy amennyiben már betöltötte, ill. június 27-ig betölti a 65. életévét, a PHCP-je jobb 24-nél, valamint szívesen részt venne a válogatott keret munkájában, küldje el nevezését a válogatott keretbe a jakobikoncert@gmail.com e-mail-címre.

A keret tagjaival szeretnénk részt venni a hétfői, a szerdai és a pénteki szenior versenyeink többségén. Ezekhez csatlakozva szeretnék minden hónapban 1 alkalommal összetartó edzést, megbeszélést és szabályismeretet tartani mindig más helyszínen. Tehát az év során legalább 1-1 alkalommal Tatán, Kisorosziban, Balatondvariban és a budapesti Continentalban is találkoznánk.

Remélem, sikerül a masters-csapatokat is kellemes baráti társasággá alakítani.

Várom a jelentkezéseteket.

Golfbaráti üdvözlettel: Jakobi Laci

 

(Idén a saját versenyeink nem kerültek be a hivatalos ranglistába számító versenyek közé, ezért ismét fel fogunk állítani egy saját ranglistát, melyben az MSGT versenyek eredményei alapján is hirdetünk majd végeredményt. A részleteket március 15-ig véglegesítjük.)